viernes, 19 de abril de 2013



MOBILITAT A ESTÒNIA.

El projecte Comenius és una bona opció per als alumnes d’Educació Secundària que ens ajuda a conèixer altres països i cultures diferents i de millorar el nostre nivell d’anglès, que ara és necessari i imprescindible per tenir qualsevol carrera universitària. Les mobilitats o viatges als països ens ajuden a adaptar-nos a les altres cultures europees.

Per a la mobilitat d’aquest projecte a Estònia hem estat escollits el Marc Hernàndez, el Pau Guallar i l’Aina Cisa per a representar la nostra escola.
Volem agrair als tutors aquesta elecció ja que ens donen la oportunitat de viatjar, de millorar el nostre anglès, de conviure amb altres companys, conèixer altres cultures i gaudir del viatge. Ens fa molta il·lusió ser uns dels pocs afortunats que podrem visitar un país europeu.
Tenim sort d’anar a un país bastant llunyà. Això implica conèixer una cultura molt diferent. També sabem que aquest país és un dels més nous de la Unió Europea, podrem descobrir la mentalitat de l’antiga Unió Soviètica i haurem de ser capaços d’adaptar-nos a les condicions meteorològiques, als costums estonians, al menjar, al folklore...
De moment, de la nostra mobilitat sabem que anirem a una localitat anomenada Tartu i que hi arribarem el diumenge 19 de maig i tornarem el divendres següent. Hi anirem amb els professors, Mai Rodas Saporta i Òscar Insa Civit.
Tenim moltes ganes de viatjar a Estònia perquè se’ns ha concedit una oportunitat única, sabem que aquesta és una experiència que no la tornarem a viure.
Esperem passar-nos-ho molt bé,
                                                                                                                                      Marc, Pau i Aina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario